Kandidaat

Arjan (33)

Busje Aniccia

“Ik ben dol op klimmen, doe vrijwel dagelijks aan mediteren. Ook kook ik graag, het liefste voor gezelschap. Misschien wel voor jou?”
Beroep
Groente Ambassadeur
Lengte
1.86m

Meer over...

Wat vind je het leukste aan vanlife?
De vrijheid die ik heb om mijn busje overal neer te zetten waar ik maar wil. Als ik wil overwinteren in Spanje, dan kan dat. Maar wil ik volgend jaar in een ander mooi en warm land staan, dan kan ik dat ook doen.
Wat vind je het minst leuk aan vanlife?
Als het regent kan een busje wel erg klein aanvoelen, maar ondanks dat maakt de regen het ook wel weer gezellig.
Mooiste plek waar je ooit bent geweest met jouw bus?
Fylkesvei 17, oftewel road 17 in het noorden van Noorwegen. Het was geweldig om van fjord naar fjord te reizen met verschillende veerbootjes. Ik heb daar prachtige hikes gemaakt. Al was het weer niet om over naar huis te schrijven, maar de natuur in Noorwegen maakt zoveel goed.
Welke mooie plekken zou je nog graag willen bezoeken met jouw bus?
Dat zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Europa kent zoveel mooi plekken die ik allemaal wil zien. Vooral wil ik klimgebieden ontdekken, maar doe dat momenteel niet. Ik mis daar een klimpartner in en hopelijk vind ik die in Onderweg naar Liefde.
Wat voor muziek luister je als je onderweg bent?
Mijn muzieksmaak is super breed. Ik kan losgaan op hits uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90. Maar ook rustiger muziek van bijvoorbeeld Jack Johnson, Kruangbin en Paul Simon met zijn Afrikaanse sound is altijd goed!. En af en toe Ecstatic Dance playlist.
Wat is op dit moment jouw lievelingsnummer?
Pfff, moeilijke vraag dit. Er is zoveel goede muziek gemaakt. Mijn top 3 meest Afgespeelde muziek op Spotify van 2023 is:
Soul Man - Sam & Dave
Ain’t No Mountain High Enough - Marvin Gaye & Tammi Terrell
Brown Eyed Girl - Van Morrison
Oldtime favor van Queen is Innuendo

You can be anything you want to be
Just turn yourself into anything you think that you could ever be
Be free with your tempo be free be free
Surrender your ego be free be free to yourself
Welke drie dingen zijn onmisbaar in jouw leven?
Samen zijn met mijn ouders en vrienden.
Het ongemak aangaan. Het is een prachtig kompas om te voelen dat je goed bezig bent en jezelf ontwikkelt. Soms is het op het moment niet altijd fijn, maar het kompas van ongemak geeft aan dat je groeit.
Vipassana meditatie: steeds meer lagen afpellen om steeds dichter bij mijzelf te komen.
Wat is je favoriete dagdeel en waarom?
Mijn favoriete dagdeel? Dat is een lastige! Ik denk dat ik van alle dagdelen hou, want elke periode van de dag heeft zijn eigen charme. 's Ochtends is er die frisse start, 's middags is het vaak actief en 's avonds brengt gezelligheid met zich mee. Dus, laten we zeggen dat mijn favoriete dagdeel het moment is waarop ik met geweldige mensen ben en van het leven geniet, ongeacht het tijdstip!
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Ik vind het soms fijn om helemaal niks te doen en andere dagen ga ik het liefst klimmen, de natuur in of met vrienden afspreken.
Welke hobby's heb je?
Ik ben dol op klimmen, doe vrijwel dagelijks aan mediteren. Ook kook ik graag, het liefste voor gezelschap. Ik hou ervan om te klussen of het nou is op werk waar ik het kantoor verbouwd heb, mijn bus of onderweg en in de toekomst mijn droomhuis.
Op welke momenten mis je een partner het meest?
Het is fijn om verhalen te delen met de persoon waarvan je houdt, op goede en mindere momenten en iemand een knuffel kunnen geven omdat het gewoon fijn is. Maar ik merk nu met een puppy dat ik soms moet multitasken. Daar ben ik niet zo goed in en dan is het ook fijn om het leven samen aan te gaan.
Wat zoek je in een liefdespartner?
Een realist maar ook een optimist. Iemand die grootst durft te denken, die de wereld een beetje mooier wil achterlaten dan dat zij deze gevonden heeft. Iemand die durft te groeien, maar ook haar fouten (leermomenten) durft te erkennen.
Wat is voor jou belangrijk in een relatie?
Voor mij draait een goede relatie om wederzijdse steun, het delen van dromen, elkaar aanmoedigen om te groeien, elkaars grootste fans zijn, en natuurlijk, ervoor zorgen dat er nooit een tekort is aan knuffels en genegenheid.
In hoeverre wil je jouw passie voor vanlife delen met je toekomstige partner?
Ik kan niet in de toekomst kijken, momenteel vind ik het leven in mijn busje prima. Er is één ding zeker in het leven en dat is dat alles verandert. Het leven delen met een liefdespartner, de rest vormt zich eromheen.
Wat is je fijnste herinnering aan jouw jeugd?
Dat mijn zus altijd voor mij klaarstond. Zij zorgde dat ik vroeger in leuke kleren rondliep in plaats van de saaie, veilige keuzes die ik maakte.
Waar ben je trots op?
Dat ik een mooie groei heb mogen doormaken de afgelopen jaren. Nu kan en durf ik te zeggen dat ik trots op mezelf ben, dat ik van mezelf hou en dat ik er mag wezen.
Wat maakt jou altijd aan het lachen?
Harrie Jekkers - De aap met de bril
Wat is je geheime talent?
Dat ik een heel repertoire aan flauwe en slechte grappen heb.
Ik krijg energie van:
Ik krijg mijn energie uit diverse bronnen. Reizen en klimmen laten me de wereld verkennen en mijn grenzen verleggen, terwijl vrijwilligerswerk bijdraagt aan een gevoel van doel en betrokkenheid. Bovendien koester ik de energie die ik krijg van mijn vriendschappen, die mijn leven verrijken met gelach en gedeelde ervaringen.
Dit kan ik niet uitstaan:
Dat de voedselindustrie meuk in hun producten mag stoppen en uiten dat het gezond is.
Wil je nog iets zeggen tegen de singles die voor jou gaan reageren?
Als je één moment/gebeurtenis zou noemen in jouw leven, die jou gemaakt heeft tot wie jij nu bent, wat zou dat zijn? Ik hoor graag jouw verhaal!