Kandidaat

Kim (38)

Sophie – 2010 sprinter

“Ik vind het belangrijk om de wereld een stukje mooier te maken op de plekken waar je komt. Ik hoop een persoon te ontmoeten die grootse dromen heeft, ook al heeft diegene nog geen idee hoe deze waar te maken.”
Beroep
ZZP'er en YouTuber/Vlogger
Lengte
1.67m

Meer over...

Wat vind je het leukste aan vanlife?
De vrijheid, rust en kalmte om in m'n natuurlijk flow te leven. Iedere dag is anders. Sommige dagen zijn vol met nieuwe avonturen door bijvoorbeeld een dorpje te bezoeken of een bos te ontdekken. Anderen zijn wat rustiger en dan is er ruimte om een serie te bingen en lekker in bed te blijven met de pups.
Wat vind je het minst leuk aan vanlife?
Soms gaan dingen stinken zoals de grijswatertank, deze legen is een smerig klusje.
Mooiste plek waar je ooit bent geweest met jouw bus?
In het binnenland van Spanje, in een natuurgebied met een grote klif naast me en allemaal lammergieren die boven ons cirkelde, dat was echt spectaculair!
Welke mooie plekken zou je nog graag willen bezoeken met jouw bus?
Zweden, Noorwegen, Polen, Roemenië, Zwitserland, Slovenië, Kroatië, Italië, The UK en Ierland.
Wat voor muziek luister je als je onderweg bent?
Podcasts & roadtrip playlists. Ook luister ik graag naar: John Mayer, Jack Johnson, Frozen 2 liedjes, Disney liedjes, Paolo Nutini, Oscar and the wolf, The spice girls, 90s pop, Justin Bieber en Miley Cyrus.
Wat is op dit moment jouw lievelingsnummer?
Aurora - Into the unkown
Welke drie dingen zijn onmisbaar in jouw leven?
Mijn hondjes
Vriendinnen
Natuur
Wat is je favoriete dagdeel en waarom?
's Ochtends als de vogeltjes me wakker fluiten en de hondjes bij me komen voor een ochtendknuffel en de hele dag voor me ligt als een blank canvas.
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Wat op dat moment goed voelt. Dat kan een lange strandwandeling zijn of een grondige schoonmaakdag waarbij ik lekker m’n beddengoed was en 's avonds een schoon bedje heb om in te slapen. Maar sowieso tijd doorbrengen met m’n puppers.
Welke hobby's heb je?
Films kijken, klussen aan m’n bus of bij iemand anders, tuinieren, wandelen, spelletjes spelen (kolonisten van catan, yahtzee), fotograferen en filmen.
Op welke momenten mis je een partner het meest?
Ik mis geen partner, maar ik heb zoveel plezier en liefde in m’n leven dat er ruimte is om dit met iemand te delen.
Wat zoek je in een liefdespartner?
Ik waardeer het in een persoon als je elkaar kunt aanvullen, als er ruimte is voor beide individuen die samen een mooi samenzijn willen opbouwen.
Ik ben zelf een optimist, een dromer en durf een sprong in het diepe aan. Mijn partner moet mee durven springen om samen de uitdagingen aan te gaan.
Ik hou ervan als mensen grootse dromen hebben ook al hebben ze nog geen idee hoe ze deze waar moeten maken. Er in geloven is al het halve werk. Ik leef een heel vrij leven dus iemand die ook veel vrijheid durft te omarmen en durft te gaan waar de flow ons brengt.
Iemand die hondjes waardeert voor hun individuele karakters en begrijpt dat ze onderdeel zijn van het gezin. Soms kan het om hun draaien, bijvoorbeeld als het te heet is op een dag voor ze, dan moeten wij ons daar op aanpassen, zeker met het leven in een bus.
Iemand met respect en bewondering voor de natuur en sentient beings.
Iemand die los durft te komen van de status quo (niet het standaard huisje, boompje, beestje).
Wat is voor jou belangrijk in een relatie?
Wederzijds respect, communicatie en vertrouwen.
In hoeverre wil je jouw passie voor vanlife delen met je toekomstige partner?
Ons busje is in principe door mij verbouwd als een tweepersoonsbus, dus er is in theorie plek om samen in de bus te leven. Ik zal dan alleen even moeten downsizen in m’n spulletjes. Nog handiger zou het zijn als de ander een eigen bus heeft/krijgt OF als we samen in de toekomst een grote bus verbouwen.
Wat is je fijnste herinnering aan jouw jeugd?
Op vakantie naar Spanje, de hele dag in m’n bikini zoeken naar schelpen en krabbetjes, super bruin worden en allemaal vriendjes maken op het strand.
Waar ben je trots op?
Ik ben trots op de vrouw die ik ben geworden. Ik ben trots op mijn compassie en empathtie voor de wereld en scentient beings om mij heen. Ik ben trots op mijn bravery en doorzettingsvermogen. Ik ben trots op mijn 3 knappe puppers die echt de apples of my eye zijn en ik ben poepie trots op Sophie, met mijn eigen visie en eigen handen heb ik haar als fantastisch huis voor ons gebouwd.
Wat maakt jou altijd aan het lachen?
Mooie natuur, mijn hondjes, gekke dansjes, spelletjes avond, Frozen's Olaf, Ricky Gervais en Tom Segura.
Wat is je geheime talent?
Resilience en vertrouwen in mijn eigen kunnen (ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan, Pipi Langkous)
Ik krijg energie van:
Muziek, natuur, mijn pups, musicalfilms, lekker eten, lange wandelingen, diepgaande gesprekken en nieuwe dromen cultiveren.
Dit kan ik niet uitstaan:
Mensen die denken dat de dieren op deze wereld zijn om ons te dienen. Dat er een voedselketen is en wij ‘bovenaan’ staan. Mensen die bang zijn dat er niet genoeg is in de wereld voor iedereen en daarom krampachtig vasthouden aan wat ze hebben en niet durven te delen. Mensen die respectloos met andere mensen omgaan. Het feit dat we als samenleving maar blijven groeien en vermenigvuldigen en de aarde uitputten en nauwelijks nadenken over wat we achterlaten voor generaties die na ons komen.
Wil je nog iets zeggen tegen de singles die voor jou gaan reageren?
Ik kijk er heel erg naar uit om je te ontmoeten en samen Vanventures te beleven. Ik neem je super graag mee om van vanlife te proeven.