Kandidaat

Lorenzo (32)

Roadwhale - Schoolbus

“Ik zoek een avontuurlijke vrouw. Heb jij ook een passie voor reizen en het leven in een bus? Dan kijk ik er naar uit om je beter te leren kennen.”
Beroep
Scheepswerktuigkundige
Lengte
1.96m

Meer over...

Wat vind je het leukste aan vanlife?
Wonen op de mooiste plekken, wakker worden waar je wil, de community, altijd kunnen reizen.
Wat vind je het minst leuk aan vanlife?
Breakdowns, en vooral als het 2 minuten voordat je op je bestemming bent gebeurt.
Mooiste plek waar je ooit bent geweest met je bus?
Dat zijn er ondertussen wel meerdere. Maar onder andere het krogvatnet, een klein meertje in de bergen in Noorwegen of Calvarassa de Arriba in Spanje. Hopelijk komen er nog veel meer bij!
Welke mooie plekken zou je nog graag willen bezoeken?
Nou zullen we zeggen “alle”? Ik heb niet echt speciale wensen. Meestal beland ik daardoor juist op hele toffe plaatsen op momenten dat je het niet verwacht. Zo ben ik bijvoorbeeld ook in Calvarassa de Arriba beland. Na uren zoeken dacht ik “dan maar deze park4night spot”. Op de foto’s niet zo bijzonder, maar toen ik er kwam… Prachtig!!
Wat voor muziek luister je als je onderweg bent?
Heel gevarieerd. Van blues tot rock, maar nog het meeste naar bands zoals the Dreggs en de Teskey Brothers.
Welke drie dingen zijn onmisbaar in je leven?
Zee, reizen en muziek.
Wat is je favoriete dagdeel en waarom?
Elk deel van de dag heeft z’n voordelen, sunrise, sunset, en alles daartussen en omheen heeft z’n mooie momenten. ‘s Nachts sterrenkijken, surfen bij sunrise, kampvuur en muziek bij sunset. Tja hoe kun je daar nou uit kiezen?
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Surfen, hiken, duiken en koken.
Welke hobby’s heb je?
Pas op dit zijn er veel. Maar ik heb ook veel vrije tijd. Ik surf (windsurf, golfsurf, golfsup), doe freediving/spearfishing, speel muziek, kook graag, hike en natuurlijk geef ik ook graag een beetje liefde aan de RoadWhale.
Op welke momenten mis je een partner het meest?
Op de momenten dat je op een mooie spot bent en daar ultiem van wil genieten door in de middle of nowhere een super goeie maaltijd te koken, en vervolgens de zonsondergang te bekijken.
Wat zoek je in een liefdespartner?
Iemand waarmee ik deze avonturen kan delen. Dus een avontuurlijk type.
Wat is voor jou belangrijk in een relatie?
Dat je er voor elkaar bent, ook al ben je niet altijd fysiek bij elkaar.
In hoeverre wil je jouw passie voor vanlife delen met je toekomstige partner?
Ik heb geen concreet plan voor de toekomst. Maar echt een stenen huis in een woonwijk zal ik niet zomaar kopen. Al zeker niet in Nederland. Maar op dit moment kan ik mij nog niet voorstellen dat ik de RoadWhale zou verkopen.
Waar ben je trots op?
Op het feit dat ik toch maar even met m’n zelfgebouwde bussie al drie jaar europa rondreis.
Wat maakt je altijd aan het lachen?
‘s Avonds met vrienden samen bij het kampvuur zitten en verhalen delen over de gekke avonturen die we hebben meegemaakt. Er is iets magisch aan het delen van lachbuien onder de sterrenhemel.
Wat is je geheime talent?
Ik kan best een goeie kok zijn. Het bereiden van heerlijke maaltijden met beperkte middelen in mijn bus is een talent waar ik stiekem trots op ben.
Ik krijg energie van:
Avonturen beleven, nieuwe plekken ontdekken en de vrijheid om mijn dagen spontaan in te vullen. Het onverwachte is vaak de grootste bron van energie voor mij.
Dit kan ik niet uitstaan:
Witte (schoenendoos) campers. Er is iets onpersoonlijks aan die standaard campers die je overal ziet. Mijn RoadWhale heeft karakter, is uniek en dat waardeer ik.
Wil je nog iets zeggen tegen de singles die op jou gaan reageren?
Aan alle avontuurlijke singles die overwegen te reageren: laten we samen nieuwe hoofdstukken schrijven, plekken ontdekken en samen lachen onder de sterren. Als je net zo gepassioneerd bent over reizen en het leven in een busje als ik, kijk ik ernaar uit om je te leren kennen. Laat de reis beginnen!