Kandidaat

Marieke (34)

Bonnie - Hymer B544 uit 1990

“Op momenten dat ik iets moois beleef zou ik dat graag met een partner willen doen. Wil jij, net als ik, meer uit het leven halen, heb je humor èn hou hou je van knuffelen? Mannen, meld je dan aan!”
Beroep
People Business Partner
Lengte
1.72m

Meer over...

Wat vind je het leukste aan vanlife?
De vrijheid, het buitenleven, in de natuur zijn, avonturen beleven, nieuwe plekken ontdekken, mensen ontmoeten en de zon en mijn hart achterna kunnen.
Wat vind je het minst leuk aan vanlife?
Weggestuurd worden midden in de nacht, alles kost meer tijd en voorbereiding dan in een normaal huis (vullen/legen van de tanks, slaapplek zoeken etc). Af en toe raak je daar wel eens zat van met name als je moe bent. Soms mis ik de luxe van een goede warme douche maar tegelijkertijd is dit alles het meer dan waard! :)
Mooiste plek waar je ooit bent geweest met je bus?
Ik kan niet kiezen! Heb meerdere favoriete plekken aan de Zuid-West kust van Portugal maar ook in Noord-Spanje, daar is Isla echt een favoriet!
Welke mooie plekken zou je nog graag willen bezoeken?
Marokko staat op het programma over een paar weken, daar kijk ik erg naar uit! Zou ook graag nog richting Griekenland, Slovenië, Montenegro, Albanië, Roemenië en Scandinavië willen. Oeps lange lijst..
Wat voor muziek luister je als je onderweg bent?
Dat hangt helemaal af van mijn stemming maar volgens Spotify luister ik vooral naar Moderne Indiefolk, Pop en Chill house.
Welke drie dingen zijn onmisbaar in je leven?
Ik hecht eigenlijk weinig waarde aan materialistische dingen. Alleen mijn camper is iets waar ik heel veel waarde aan hecht. Vooral om de vrijheid die het me geeft. Verder zijn mijn vrienden en de zon onmisbaar.
Wat is je favoriete dagdeel en waarom?
De ochtenden. Ik hou van langzame ochtenden en zonsopgang wanneer de rest van de wereld nog slaapt. Als ik vrij ben en niks moet tenminste, anders ben ik geen held in de ochtenden en lig ik te snoozen.
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
De dag beginnen met yoga en een duik in de oceaan, met vrienden afspreken. Iets actiefs zoals surfskaten, surfen, hiken en nieuwe plekken ontdekken. En de dag afsluiten met de zonsondergang in goed gezelschap.
Welke hobby’s heb je?
Yoga, acro-yoga, surfen, surfskaten, hiken, schilderen, dansen, slacklinen.
Op welke momenten mis je een partner het meest?
Op momenten dat je iets heel moois beleeft/ziet zou ik dat graag delen met een partner. Maar ook op momenten dat alles even tegenzit (autopech, heel moe zijn en weer alles zelf moeten uitzoeken/beslissen/regelen/doen). Maar ook gewoon bij de dagelijkse dingen.
Wat zoek je in een liefdespartner?
Iemand die zichzelf goed kent en aan zichzelf werkt, communicatief vaardig is, die meer uit het leven wil halen, waar ik me veilig bij voel en waar ik mee kan lachen. Oh en die van knuffelen houdt
Wat is voor jou belangrijk in een relatie?
Vertrouwen, eerlijkheid, samen kunnen en willen groeien, over alles kunnen praten, passie, emotionele connectie, speelsheid en veel kunnen lachen samen (het leven is immers al serieus genoeg).
In hoeverre wil je jouw passie voor vanlife delen met je toekomstige partner?
Het lijkt me superleuk om deze passie te kunnen delen met een partner en samen op avontuur te gaan. Maar vanlife is niet perse iets wat ik voor de rest van mijn leven (fulltime) ambieer.
Wat is je fijnste herinnering aan je jeugd?
Kampvuur maken, broodjes bakken aan een zelf gezochte stok boven het vuur en vervolgens bij het vuur onder de sterren slapen.
Waar ben je trots op?
Waar ik nu sta in het leven, dat ik mijn eigen weg zoek (ook als dat naast de ‘gebaande paden’ is en niet altijd even makkelijk), op zoek naar wat mij gelukkig maakt en voldoening geeft. En mijn positieve kijk op het leven.
Wat maakt je altijd aan het lachen?
Mijn vrienden en onze flauwe ‘boerinnen’ humor, zoals we dat zelf noemen.
Wat is je geheime talent?
Dat is dus geheim.
Ik krijg energie van:
Een koude duik, anderen helpen, dansjes doen, opstaan met een mooie zonsopgang/zonsondergang, sporten, fijne mensen om me heen, avontuur en lekkere ontbijtjes.
Dit kan ik niet uitstaan:
Onrecht, leugens, verwende nesten, egoïsten.
Wil je nog iets zeggen tegen de singles die op jou gaan reageren?
Hallo avontuurlijke single!
Ik ben Marieke, en ik zoek een partner in crime met wie ik samen de onbekende paden van het leven kan ontdekken!
Word jij enthousiast van het vrije buitenleven en ben je klaar voor een reis vol liefde en groei? Meld je dan aan. Laten we samen de weg van het leven verkennen en zien waar ons avontuur ons naartoe leidt!
Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.
Liefs, Marieke