Kandidaat

Marion (63)

Ford Transit, haar naam is Furgo

“Ik zoek een soulmate om samen mee op avontuur te gaan. Iemand van wie je op aan kan, met wie je de mooie maar ook de minder mooie dingen van het leven kunt delen.”
Beroep
Schrijfster/ Freelance contentwriter over Spanje/Eigen online magazine over fietsen en wandelen in Spanje
Lengte
1.75m

Meer over...

Wat vind je het leukste aan vanlife?
Het gevoel van vrijheid en direct in contact staan met de natuur en de elementen is iets dat me van jongs af aan heeft getrokken. Ik ben opgegroeid op een woonboot, heb daarna op mijn eigen schip gewoond. Het buitenleven en dat onafhankelijke gevoel zit in mijn DNA.
Wat vind je het minst leuk aan vanlife?
Het minst leuke zijn de klusjes zoals het toilet legen. Maar ook als je een keer pech hebt onderweg, dat je niet even samen met iemand kan overleggen.
Mooiste plek waar je ooit bent geweest met jouw bus?
In midden Spanje stond ik aan de rand van een klein Middeleeuws dorp vlakbij het klooster Monasterio de los Silos. Ik ging daar om 6 uur ´s morgens luisteren naar monniken die Gregoriaanse liederen zingen, prachtig! Ik ben overigens niet gelovig. Een andere mooie plek waar ik steeds weer naar terug wil is de kust Cadiz en Huelva aan de Atlantische Oceaan. De zonsondergangen aan die kant van Spanje zijn adembenemend.
Welke mooie plekken zou je nog graag willen bezoeken met jouw bus?
Heel veel natuurparken in Spanje die ik nog niet bezocht heb. Ik wil ook eens een maand uittrekken voor een roadtrip vanaf de kust van Baskenland via Cantabria en Asturias naar Galicia.
Wat voor muziek luister je als je onderweg bent?
Ik vind bijna alle genres mooi. Ik hou alleen niet van moderne jazz, reggae en reggaeton. De muziek die mij het meest aanspreekt is folk, klassiek, blues en hits uit de 70er jaren 😊
Wat is op dit moment jouw lievelingsnummer?
Jose Gonzalez - Heartbeats
Welke drie dingen zijn onmisbaar in jouw leven?
Boeken heb ik altijd bij me, of ik schrijf ze, een avond zonder kaarslicht komt bij mij bijna nooit voor en rust en stilte zijn twee dingen die ik echt nodig heb. Ook al zijn er geen woorden, dan kun je toch samen met iemand verbonden zijn.Als ik een vierde zou mogen noemen, dan zou dat zeker mijn slaapzak zijn trouwens. (;
Wat is je favoriete dagdeel en waarom?
De ochtend om actief te zijn en de avond om te genieten van fijne muziek, een goed gesprek en een lekker glaasje wijn. Het mooiste is natuurlijk samen.
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Genieten van een trip of wandeling langs de kust of in de natuur in het binnenland en daarna ergens lekker lokaal eten. Ik ga niet extreem vroeg uit de veren, maar ben ook zeker geen uitslaper.
Welke hobby's heb je?
Lezen, muziek luisteren, schrijven, scrapbooking, zeilen, mediterraans koken, schilderen, tekenen, reizen, museum- of monumentenbezoek, concerten. Veel met mijn handen bezig zijn maar ook het opnemen van indrukken op gebied van natuur en cultuur.
Daarnaast ben ik altijd mega geïnteresseerd in andere sporten, dus wie weet is er iemand die mij tot een nieuwe toekomstige hobby introduceert?
Op welke momenten mis je een partner het meest?
Op momenten dat ik mooie dingen meemaak of mooie plekken bezoek mis ik een partner om het samen mee te delen. Als ik voor grote beslissingen sta, dan mis ik iemand om even mee te overleggen en me gesteund voelen bij mijn beslissing.
Wat zoek je in een liefdespartner?
Een soulmate om samen mee op avontuur te gaan en plannen te maken. Iemand van wie je op aan kan, met wie je de mooie maar ook de minder mooie dingen van het leven kunt delen. Iemand die iets kan toevoegen in mijn leven om verder te kunnen ontwikkelen en vooral een persoon die positief is ingesteld en net als ik kijkt wat wél kan en oplossingen ziet.
Wat is voor jou belangrijk in een relatie?
Het belangrijkste in een relatie is denk ik de communicatie. Daarnaast moet er vertrouwen zijn. En als er vertrouwen is kun je elkaar vrijheid geven.
In hoeverre wil je jouw passie voor vanlife delen met je toekomstige partner?
Zo veel hij zelf wil. Maar het leven bestaat niet alleen uit vanlife. Ik vind het ook heerlijk om me leuk aan te kleden en samen naar een voorstelling of opera te gaan. En mocht de toekomstige partner van zeilen houden, dan is de match helemaal compleet!
Wat is je fijnste herinnering aan jouw jeugd?
Wij leefden letterlijk op het water, wonend op een woonboot en in de weekenden en vakanties zeilend op het schip van mijn ouders. Zeilen bij een zonsondergang of in de nacht luisterend naar de muziek van het programma candlelight, dat zijn momenten die ik nooit zal vergeten.
Waar ben je trots op?
Deze zin van Pipi Langkous is mijn levensmotto: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.
Wat maakt jou altijd aan het lachen?
Mr Bean en leuke verrassingen
Wat is je geheime talent?
Dat is geheim en zal de man die met mij mee mag zelf ontdekken.
Ik krijg energie van:
Uitdagingen en nieuwe projecten. Een knuffel bij het wakker worden. Samen reisplannen maken.
Dit kan ik niet uitstaan:
Afspraken niet nakomen.
Wil je nog iets zeggen tegen de singles die voor jou gaan reageren?
Lijkt het je leuk om met mij op roadtrip door Spanje en Portugal te trekken om nieuwe plekken en routes te ontdekken? Ben je een enthousiaste wereldburger met brede interesses? Geef je dan snel op zodat we samen on road kunnen. Hasta pronto!